Nycklautomat

Key-Automatic förenklar och gör nyckelhanteringen mer kostnadseffektiv. Användningsområden är hotell, lägenhetshotell, konferensanläggningar, vandrarhem, campingplatser, biluthyrare mm.

Föregående bild
Nästa bild

Key Automatic-30

30 st nyckelfack Key Automatic-1 med ett nyckelfack

Som ägare av nyckelautomaten kan du styra den via en webb-baserad applikation. Ifall ditt företag redan använder något reserveringssystem, kan vi också bjuda på en API -gränsyta, som möjliggör kommunikationen av reserveringsinformationen från två olika system.

Effektiv automatövervakning och nyckelhantering

Med hjälp av vårt program, kan du övervaka automaten på distans, även om flera automater skulle vara i bruk och också övervaka helhetssituationen av nycklar i en enskild automat. Du kan lätt göra reserveringar eller ändra dem.

Vårt program innehåller också flera andra funktioner, till exempel: Inläggning och borttagning av nycklar, reserveringar, e-post- och SMS -meddelanden åt kunder, verktyg för övervakning av nyckelautomatens händelser, vid behov fotografering av hämtningstillfälle och möjligheten att se bilden från nyckelfackets insida. Automaten märker om nyckelfacket är tomt eller inte, alltså är nyckeln hämtad eller returnerad.

LivionKey-30 automaten alarmerar om automaten får elavbrott eller om den håller på att bli flyttad. Vid elavbrott fungerar automaten ca. 5–6 timmar med batterier. Korta elavbrott är alltså inte hinder för automatens funktion.

Mått: 136x445x522mm
Vikt: 14,5kg
Driftsspänning: 18VDC, avbrottsfri kraftförsörjning (Batteritid 10 timmar, beror på användningen).

Föregående bild
Nästa bild

Kom i kontakt med oss

Vi tillhandahåller produkter av högsta kvalité där vi också lägger stor vikt på att alltid erbjuda den bästa, servicen för våra kunder.

Mekanisk nyckelhantering

För en enkel men pålitlig kontroll över sina nycklar (t ex huvudnycklar) erbjuder vi mekaniska nyckeltavlor med låsta nyckelplatser!