D-Box Digital

Fördelar med digital postbox, namnskylt och våningsregister.

Effektivisera med D-Box Digitala lösningar

Med digitala produkter D-Box kommer du att minska dina kostnader vid skötsel av din trappuppgång. Kostnaden för de digitala produkterna kommer du att tjäna in inom 2-3 år för att du slipper åka ut till varje fastighet för att uppdatera information till de boende.

Genom D-Box tjänsten ”Boenderegistret” styr du på ett enkelt sätt alla dina digitala enheter i varje trapphus. Har du digitala våningsregister i dina trapphus kan du enkelt skapa ny information och ta bort inaktuell information direkt på datorn. Du kan ändra varje skärm för sig vilket innebär att ifall ett specifikt trapphus behöver en viss information skapar du enkelt den till just den skärmen. Du kan alltså uppdatera informationen i alla dina trapphus inom loppet av minuter på din dator.

Du sparar pengar genom att dina anställda inte behöver slösa onödiga timmar på att åka runt till olika fastigheter med utskrivna A4-sidor. Du behöver heller inte betala någon bensin för att köra runt ett fordon mellan trapphusen. Du gör också miljön en tjänst genom att välja digitala produkter genom minskad pappershantering och bensin. Med digitala produkter höjer du även boende- och besökarupplevelsen då ditt trapphus upplevs som snyggt och modernt.

D-Box Digitalt finns i tre utförande:
Liggande – Stående – Kompakt

D-box är en komplett postbox med marknadens högsta säkerhetsklass

Vi vill att våra produkter skall fylla ett behov i Sveriges trapphus som idag förblir ett behov utan lösning. Vi tror att digitalt är framtiden för Sveriges trapphus därför har vi en rad olika produkter och tillval till de bästa fastighetsboxarna på marknaden.

Utvecklandet av digitala produkter är något vi ständigt jobbar hårt på för att kunna erbjuda framtidens fastighetsboxar till det bästa priset på marknaden.

D-Box Digitalt finns i tre utförande:
Liggande – Stående – Kompakt

D-box digital visar med namnskylt. Mindre slitage och enklare att byta ut namnet från datorn.

Digitala Namnskyltar

Digitala namnskyltar är ett tillägg till din fastighetsbox, istället för en papperslapp som visar vem som äger vilket postfack så får du en digital namnskylt där namnet på ett tydligare sätt visas.

På skärmen kommer namnet alltid att behållas tydligt medan med en papperslapp så medkommer slitage med tiden och namnet blir otydligare. Med digitala namnskyltar kan du byta namn på varje postfack via Boenderegistret när någon flyttar in eller ut, du slipper alltså att åka ut till fastigheten utan kan göra denna enkla uppgift direkt på din dator.

Digitala Våningsregister

Digitala våningsregister är digitala skärmar som ersätter ditt analoga våningsregister i ditt trapphus. Med digitala våningsregister kan du på ett tydligare sätt meddela dina boende och besökare om aktuell information.

Digitala våningsregister finns i storlekarna 10″ (WP10) och 18″ (WP19) där du på 10″ får plats med en bild på skärmen och på 19″ får du plats med två bilder.

På WP10 kan du visa en bild i taget men hur många bilder som skärmen skall växla mellan väljer du själv, du väljer också hur länge varje bild skall ligga kvar innan den automatiskt byter.

Samma princip på WP19 fast skärmen kan visa två bilder samtidigt och även här väljer du hur länge varje bild skall ligga kvar.

D-box digitala våningsregister.

Kom i kontakt med oss

Vi tillhandahåller produkter av högsta kvalité där vi också lägger stor vikt på att alltid erbjuda den bästa, servicen för våra kunder.

Elektroniska skåp

Behovet av elektroniskt styrda förvaringsskåp ökar kraftigt inom sjukvård – skola – institutioner – m.m.